5 Enkla sätt att tjäna pengar på när du reser

Bara för att du reser behöver det inte betyda att du står utan en inkomstkälla. Inte bara kan du få billiga flyg och hotell, du kan tjäna extra pengar när du reser runt i världen.

Med dessa inkomster kan du enkelt finansiera dina dagar på stranden eller middagar på stan.

Oavsett vad det är du spendera dina extra pengar, se till att följa dessa enkla tips på hur du kommer dit.

1. Utnyttja dina skriftliga färdigheter

Betraktar du dig själv som en bra författare? Det finns massor av människor på nätet som behöver författare och kommer att betala dig väl.

Du behöver kunna skriva engagerat och skapa bra utkast, men om det är din sak så har du tur. Ett av de bästa ställena att leta efter jobb är att skriva via upwork.com, där du kan göra ett mindre jobb eller pågående aktiviteter.

Vill du lära dig mer om olika sätt att tjäna pengar när du reser, kolla in hemsidor som Cashninja, vilket har som syfte att förse sina läsare med flera sätt att tjäna pengar på.

2. Utför mikrouppgifter för andra

Det finns massor av hemsidor idag, som fiverr och u som poppar upp på nätet som ber för människor att utföra mikro-uppgifter i utbyte mot kontanter, till exempel, Profittask.com och Onlinemicrojobs.com.

Dessa kan vara av alla möjliga olika saker, från att ta ett foto till att behandla data i excel. Du kommer inte att tjäna enorma summor pengar på varje uppgift, men de kommer inte att ta lång tid att slutföra dem.

De är ett bra sätt att fylla ut tiden medan du väntar på bussen eller på ditt näst flyg.

3. Undervisa i engelska

Om du reser till ett land där befolkningen inte talar engelska, är det väl värt att titta närmre på pedagogiska program där.

Det räcker att du googlar för att hitta ett stort utbud av hjälp, inklusive grammatik, citering och plagiering guider.

Ett annat sätt är att du går direkt till universitet eller skolor i landet och erbjuder din hjälp direkt och samtidigt säger att du finns tillgänglig via nätet och Skype.

4. Sälj användningen av dina foton och videor

Om du är ute och reser, så tar du förmodligen många fantastiska bilder på din resa. Om du har ont om pengar, varför inte sälja dem till shutterstock.com och eller liknande hemsidor som betalar folk för deras bilder?

Det finns en hel del hemsidor som säljer användning av bilder till människor som behöver dem, såsom bloggare, webbdesigners, och mer. Allt du behöver göra är att sätta upp ett konto, ladda upp dina bilder och sedan vänta medan dem tjänar pengar åt dig.

Det finns också en stor marknad för filmer, så kom ihåg att spela in film eller videos om du är någonstans som är spännande.

5. Erbjud personlig handledning på nätet

Ett bra sätt att tjäna pengar online, och genom att handleda andra. Om du är säker på ditt valda ämne, finns det inget enklare pengar än genom att lära ut andra i det.

Du kan undervisa andra studenter, eller hjälpa till högstadier ungdomar med deras läxor. Tack vare videosamtal, är det verkligen lätt att undervisa på nätet.

Du är inte bara begränsad till skolarbete heller. Varför inte lära ut gitarrlektioner, eller i program på datorn som photoshop eller liknande? Om du har en färdighet, kan du sälja den.