Raggningsrepliker – kan det gå mera snett

Raggningsrepliker

Är du ute i svängen? Brukar du springa och jaga det andra könet? Ja, här är det både killar och tjejer som i vissa fall ger sig på detta. Nu är ju bara frågan vad du egentligen ska säga till någon du ser för första gången. Här kan du vara på ett diskotek, i en bar eller helt enkelt bara sitta och ta en kaffe ute på stan. Helt plötsligt ser du den där människan som du bara vill falla för. Du kan bara inte ta bort blicken. Kan inte sluta stirra. Ja, bara det kan vara ditt första fel. Sluta stirra och kom på något att säga för att starta en konversation. Här handlar det om raggningsrepliker.

I det fallet finns det som du vet både bra och dåliga raggningsrepliker. Det kommer faktiskt också att finnas speciella raggningsrepliker för tjejer. En del gånger kommer det också gå att använda samma repliker oberoende av kön.Trots att det finns så många raggningsrepliker kan de dock vara svåra att använda. Det handlar helt enkelt om vem du är, vem du använder dem på samt hur du använder dem och beter dig när du gör det. Att använda raggningsrepliker på ett bra sätt, kan vara något av det svåraste som finns.

Att använda raggningsrepliker som alla kan

Det första du som ska använda en raggningsreplik står inför, är att den som du använder den på kommer att veta precis vad detta är. Du stöter på någon utan att ha blivit tillfrågad! Ja, det kan uppfattas olika, och du ska bereda dig på att få ett kraftigt avslag. Är du dock den som använder raggningsrepliker på ett skämtsamt, roligt och positivt sätt. Har du leendet bakom den eggande fasaden, så kan det faktiskt vara så att du lyckas. Dock måste du känna till de som finns och använda den rätta vid det rätta tillfället. Kanske är det absolut bästa att skapa en ny replik på egen hand.

Att skapa nya raggningsrepliker

Om du är den som har fantasi och ett modernt sätt att tänka. Ja, då kan du vara den som skapar dina egna raggningsrepliker. Detta kan definitivt vara något som fungerar mycket bättre. Här påvisar du att det finns en hjärna bakom den antagligen ganska så upphetsade fasaden. Bara detta kan vara något motparten faller för. Även om många raggningsrepliker bygger på utseende, så är det oftast annat som skapar ett långt förhållande.