Vad kan man göra på färjor?

Scandlines

Att ta en färja till en annan plats kan vara en riktigt härlig och rik upplevelse. Man kan njuta av att se havet svisha förbi, man kan upptäcka intressanta butiker ombord eller varför inte njuta av en god restaurang. Vissa gillar att Tura med Scandlines, vilket innebär att man egentligen aldrig går av färjan. Man njuter alltså av att åka med färjorna fram och tillbaka samma dag, men tar sig aldrig i land. Med andra ord är själva resan i sig det man vill uppleva. Vissa båtturer kan exemplevis erbjuda dryckesprovning, jazzkvällar eller varför inte en bridgekamp.

Man kan Tura på färjan Aurora som också erbjuder restaurangen Waves, där man kan äta en god middag, kanske ha en rolig utekväll med vännerna eller varför inte en trevlig upplevelse med familjen. Från restaurangen har man en riktigt vacker vy över sundet, baren erbjuder goda drinkar och stämningen är alltid på topp.

Vad kan man uppleva på en färja?

Kort och gott så kan man uppleva riktigt mycket ombord på en båt! Om man gillar Jazz erbjuder vissa färjor via Scandlines Jazzkvällar, med garanterat mycket dans och bra musik. Man kan både äta och dricka gott ombord.

Vidare så kanske man vill uppleva en dag med mycket bridgespel, då kan färjan till Öresund vara ett bra alternativ. Här garanteras det ett gott sällskap och en riktigt vacker utsikt. När man köper sin båtbiljett ingår redan 3 danska smörrebröd samt vatten, öl kaffe och kaka. Man får också ta del av tävlingsreglerna som gäller för bridgespelet. Detta är en mycket populär tur, så det gäller att vara snabb med att köpa sin båtbiljett.

Varför inte ha företagets årliga konferens ombord på en färja?

Detta kan vara en riktigt spännande idé då man kan hyra Scandlines olika konferenslokaler ombord. Här kan flera olika företagsevent arrangeras och sedan kan man njuta av god mat och dryck tillsammans. Både företag och föreningar kan njuta av detta. Lokalerna är moderna och absolut vad man vill kunna erbjuda till sin anställda, med god servicenivå och kvalitet. Förutom detta erbjuder man faktiskt en riktig upplevelse. Kanske kan man övernatta vid den stad man anländer till. Kanske kan en weekend med teamet vara helt rätt val för att öka teamkänslan.

Njut av Loyalty Lounge

Väljer man att ta linjen som går mellan Helsingborg och Helsingör så kan man uppleva Scandlines lyxiga Loyalty Lounge. Det är en avslappnad lounge som erbjuder allt man kan behöva under båtresan. Det finns allt från mat till dryck, fritt wifi och sköna soffor och fåtöljer att njuta av.